Bajgiel z kindziukiem, papryką i domowym majonezem
Składniki: Bajgiel pszenny 36,4% (mąka PSZENNA, woda, mieszanka wypiekowa (cukier, fermentowana mąka PSZENNA, sól, słód JĘCZMIENNY, emulgator, substancja przeciwzbrylająca, środek do przetwarzania mąki), drożdże, tłuszcz), sałata lodowa 18,2%, majonez 18,2% (olej rzepakowy, pasteryzowane ŻÓŁTKA JAJ, musztarda (GORCZYCA)), kindziuk litewski 13,6% (mięso wieprzowe, sól, przyprawy (w tym: GORCZYCA), regulator kwasowości, glukoza, barwnik naturalny, ekstrakt majeranku, substancja konserwująca), papryka czerwona konserwowa 13,6% (papryka czerwona, woda, ocet trzcinowy, sól, stabilizator – chlorek wapnia)
Informacje dla alergików: patrz na składniki zaznaczone WIELKIMI literami.
Opis